flag
ROMANI!

Dupa 25 de ani de asa zisa „democratie” si „libertate”, tara noastra se afla in colaps. Ruptura de dictatura comunista din anul istoric 1989 a fost o manevra pusa la cale de forte externe care au pregatit terenul globalizarii. Mileniul 2 trebuia sa se incheie cu o noua configuratie sociala-politica si economica, pentru a pregati societatea celui de-al treilea mileniu. Nimic nu a fost intamplator in istoria omenirii si nimic nu va fi intamplator nici de acum incolo. Ceea ce este scris sa se intample se va intampla, indiferent de ceea ce vor spune sau vor face „multimile”. Oricum acestea sunt incapabile sa mai rationeze si sa-si hotarasca propriul destin. Putini oameni realizeaza ca sub conceptele abstracte gen „democratie, libertate, egalitate, stat de drept, etc”, nu se afla absolut nimic. Aceste insipide notiuni au fost transmise societatii mondiale dupa principiul „picaturii chinezesti”, vreme de aproximativ 350 de ani, astfel incat acum ele au devenit adevarate concepte-forta. Operationalizarea lor dovedeste ca in practica ele nu valoreaza nimic. Practic nu exista nici democratie, nici libertate, nici egalitate intre oameni. Totul este o iluzie, o minciuna servita societatii umane si care a devenit un modus vivendi general pentru miliarde de oameni de pe planeta.

Nici Romania nu a facut exceptie din acest monstruos plan. Exista numeroase teorii in legatura cu evenimentele din decembrie 1989 si nu intram in amanunte. Ne intereseaza strict persoanele publice care au avut functii de conducere, partidele politice, staff-urile serviciilor de securitate infiintate dupa 89, ONG-urile sponsorizate din exterior, anumite firme, marile privatizari efectuate, reprezentantii alesi prin vot „democratic” (consilieri si parlamentari), anumite birouri notariale si de avocatura.
Sub acest amalgam de indivizi si institutii „democratice” Romania a devenit o colonie iar romanii niste indivizi de mana a doua nu numai in Europa si in lume ci chiar in propria lor tara!

Din aceste motive si din dorinta de firesc, in prima zi a anului 2015 s-a creat fundamentul unei miscari autentice – Miscarea Nationala GENESIS Romania (MNGR) – menita sa serveasca interesele nationale si sa slujeasca intregului popor roman. Aceasta miscare va avea ca doctrina simbioza dintre istoria nationala obiectiva si realitatile sociale, economice si politice ale societatii tehnotronice actuale.

Termenul GENESIS reprezinta nasterea unei noi miscari, a unei noi conceptii de sorginte politica, total diferita de tot ceea ce se cunoaste pana acum. Doctrina nu va fi centrata pe spectrul politic desuet (stanga – centru – dreapta), nu va fi liberala, sociala, conservatoare si nici revolutionara sau de alta natura. Va fi centrata pe viata omului integral aflat in relatia inseparabila cu realitatea inconjuratoare a epocii in care acesta traieste si isi desfasoara activitatile. Pentru acest deziderat MNGR se va baza pe patru piloni esentiali: UNITATE, CREDINTA, ORDINE, PROGRES.

Aceasta e oferta fondatorilor pentru toti romanii, femei sau barbati aflati in tara sau strainatate, pentru fiecare minoritate etnica, pentru intelectuali, pentru someri, pentru oameni de afaceri, pentru oricine crede in Renasterea Romaniei si a poporului roman.

In zilele, saptamanile si lunile care vor urma, vom pune acest vis in practica. Oricine este descumpanit, oricine este vizionar, oricine doreste sa traiasca o viata decenta si prospera, oricine are constiinta propriei valori si oricine vrea sa cunoasca o alta Romanie, asa cum si-a dorit-o, va intindem mana si va spunem „Bine ati venit”!

Anunțuri