1369843912Basescu,Monica Macovei_AT (2)
Monica Macovei și-ar fi câștigat mandatul de europarlamentar cu banii murdari din dosarul Microsoft. Conform Eleninei Nicuț, Monica Macovei a profitat din plin de banii lui Dorin Cocoș și ai lui Gabriel Sandu, deoarece aceasta nu ar fi plătit niciun ban pentru campania electorală.

Elenina Nicuț este un fost membru al Partidului Mișcarea Populară, însă a demisionat anul trecut după debarcările unor personaje dubiose din vechiul PDL în partid, printre care și Elena Udrea. Acuzațiile vin pe fondul lansării partidului Monicăi Macovei, M10. Elenina îi cere Monicăi Macovei să își dea demisia din funcția de europarlamentar și să nu mai încerce să păcălească oamenii. Fostul membru fondator PMP îi mai cere doamnei Macovei să înceteze cu înfierarea clasei politice din care face parte și ea, clasă politică de pe urma căreia a profitat din plin.

”Dna Macovei ne ține iar lecții de morală și integritate. Uită însă că în campania din 2009 pentru europarlamentare nu a donat niciun leu la partid, prin urmare și-a făcut campanie și și-a câștigat locul de europarlamentar pe banii altuia, inclusiv pe banii negri pompați de Gabriel Sandu și Cocoș, potrivit declaratiilor acestora date în dosar .

Uită și faptul că a tăcut chitic în 2013-2014 pentru a fi validată pe lista de candidați, de către șeful de partid, Videanu, urmărit penal de DIICOT încă din septembrie 2013, suficient de prieten cu șefa DIICOT încât să obțină ridicarea pe șestache a sechestrului.

O minimă morală i-ar impune dnei Macovei să renunțe la funcția actuală dobândită prin intermediul PDL și să fie mai decentă în înfierarea clasei politice de pe urma căreia a profitat material și politic din plin, sau cel puțin să-și asume și domnia sa eșecul acesteia.

Dar nu, dna Macovei va continua să încerce să convingă lumea că s-a născut abia ieri din spuma mării. Pentru că, nu-i așa, români suntem, iar când e rost de treburi rușinoase o rezolvăm simplu: “spălată e ca nouă”, a scris Elenina Nicuț, fost membru PMP, pe pagina sa de Facebook.

Monica Macovei afirmă că nu știa de faptul că s-au dat bani murdari pentru campaniile electorale al Partidului Democrat Liberal.

„Ce n-am atras atenția? Toate le-am spus. Vă dați seama că nimeni nu pleca cu sacoșa de bani din fața mea, și nimeni nu făcea asta în fața mea. Am văzut și eu mulți oameni pe funcții fără să aibă calificarea profesională necesară, la toate partidele, nu numai la PDL. Că s-au dat bani, nu știam. Vă imaginați că nu făcea nimeni de față cu mine”, a declarat Macovei la o emisiune TV.

Sursa: presalibera.net , ziuanews.ro , stiripesurse.ro
Foto: investigatorul.ro

Anunțuri