basescu

Oamenii lui Traian Basescu au batut in cuie judetele pe care vor sa le transforme in fiefuri ale partidului la alegerile locale de anul viitor.

In conducerea PMP s-a discutat despre candidatii la marile municipii si mai ales in localitatile in care partidul dirijat de Traian Basescu are cele mai mari sanse sa obtina primarul, au declarat surse din conducerea PMP pentru stiripesurse.ro.

Lista provizorie convenita de liderii PMP:

Piatra Neamț – Laurențiu Dulamă, fost președinte PDL Piatra Neamt. A candidat fara succes in 2012 pentru un post de deputat de Neamt. La vremea respectiva era director executiv al firmei Parking SA a Consiliului Local Piatra Neamţ care administrează parcările din oraş.

Constanta – Claudiu Palaz, fost prefect al judetului. Este președintele organizației județene a PMP. A fost desemnat purtator de cuvant si sef al campaniei prezidentiale a lui Cristian Diaconescu inaintea candidaturii Elenei Udrea.

Timisoara – Roxana Iliescu, avocat, lider judetean PMP

Galati – Catalin Cristache, fost consilier local municipal PDL pana in 2013.

Suceava – Corneliu Popovici, fost lider PSDR Suceava, în octombrie 2009 a demisionat din PSD şi s-a înscris în PDL. A fost consilier la cabinetul ministrului Elena Udrea, în relaţia cu administraţiile publice locale.

Anunțuri