3._inaugurare_centru_de_batrani
Au venit, s-au batut cu pumnii in piept, au taiat panglica si-au plecat. In spatele lor a ramas o investitie de un milion de euro, abandonata din lipsa de bani de cheltuiala, dar cu adapost anti-atomic. Asa o aberatie mai rar, chiar si in Romania.

Ministrul Muncii, Rovana Plumb (PSD), si presedintele CJ Prahova, Mircea Cosma (PSD), doi social-democrati de frunte, sunt autorii acestei ispravi. In luna octombrie, cei doi, insotiti de alti oficiali, printre care si senatorul PSD Daniel Savu, au inaugurat „Centrul rezidential pentru batrani” de la Fantanele, cum este denumit pompos azilul prahovean, care are 25 de camere, este dotat ultramodern, are aparatura performanta de recuperare, dar si adapost anti-atomic, informeaza ProTV.

Probabil ca proiectantii s-au gandit ca, daca incepe un razboi nuclear, cei 50 de varstnici cazati aici vor putea supravietui fericiti pana la cele mai adanci batraneti, altfel nu se explica nastrusnicia.

In plus, fiecare camera are 2 televizoare. „Asa a fost gandit, poate unul se uita la un program, altul la… „, a explicat primarul din Fantanele, Dumitru Mateiu.

Pe timp de pace, adapostul anti-atomic este folosit ca spalatorie, a mai precizat edilul.
9._hol_centru_de_batrani
Un milion de euro pentru cel mult 50 de persoane, intr-o tara in care cei mai multi pensionari abia isi tarasc pensia de la o luna la alta?! Curat social-democratie.

Strania initiativa a fost pusa in aplicare de Primaria Fantanele, cu fonduri de la Guvern. Adica din buzunarul nostru, al tuturor. Abia ulterior cei din administratia locala au realizat ca… nu au bani ca sa plateasca personalul si utilitatile. In prezent, azilul in care a fost ingropat un milion de euro zace nefolosit. Aparatura e in continuare sigilata, la fel si scaunele, si saltelele.
8._mobilier_camera
Carcotasii s-ar putea gandi ca Mircea Cosma si Rovana Plumb au mizat pe faptul ca peste doar o luna liderul lor de partid, Victor Ponta, urma sa ajunga presedintele Romaniei si, odata ajuns la Cotroceni, ar fi tras sforile pentru deschiderea robinetului cu bani guvernamentali (va amintiti, desigur oda in metru prahovean pe care i-o dedicase Mircea Cosma: „Victor, o galaxie romana-n devenire/ Rasare in universul zidit pe rastigniri/ Pe temelie veche, de piatra si jertfire,/ El reinalta o tara a vechilor romani!”).
7._dotari_grup_sanitar
Mai mult, pentru ca aberatia sa fie rotunda si frumoasa ca o paine pe vatra, destinatia centrului NU poate fi schimbata timp de 10 ani.

Mai mult pe: Ziare.com
Foto: actualitateaprahoveana.ro

Anunțuri